Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 
Skip Navigation Links
eSHOP
ENGLISH
Skip Navigation Links
HOME
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τόσο στον τομέα της παραγωγής όσο και σε αυτόν της εξυπηρέτησης προσφέρουμε υψηλή ποιότητα στους πελάτες μας.

Από την επιμετάλλωση έως τον χρόνο απάντησης σε ένα εισερχόμενο email, θέλουμε να κάνουμε τον πελάτη να αισθάνεται σίγουρος ότι πάντα θα “εισπράττει” υψηλή και σταθερή ποιότητα.

Η βελτιστοποίηση και τυποποίηση των διαδικασιών μας, ως αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας μας, η οποία χρονολογείται από το 1975, μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε αυτό τον στόχο.

Μέσω της βελτιστοποίησης των διαδικασιών μας έχουμε καταφέρει να περιορίσουμε σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται για την εκτέλεση μιας παραγγελίας, από την λήψη της μέχρι και την οργάνωση της αποστολής. Η οργάνωση της παραγωγής μας καθώς και ο τρόπος με το οποίο διαχειριζόμαστε μια παραγγελία, μας δίνουν το πλεονέκτημα της ταχύτητας χωρίς να αφαιρούν το παραμικρό από την εξυπηρέτηση, την ποιότητα και την αξιοπιστία μας. Για μικρότερες παραγγελίες μπορούμε να είμαστε ακόμα πιο γρήγοροι χρησιμοποιώντας το διαθέσιμο εμπόρευμα από την αποθήκη μας.

Παράλληλα έχουμε την δυνατότητα να οργανώσουμε εμείς την αποστολή της παραγγελίας σας είτε μέσω εταιρείας courier, εγνωσμένης αξιοπιστίας, είτε μέσω μεταφορικής εάν πρόκειται για μεγαλύτερη παραγγελία, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.BISUTEX MADRID September 2016 (From 7th to 11th)  

---
Bijorhca Paris September 2016 (From 2nd to 5th)  

---
BISUTEX MADRID FEBRUARY 2016 (From 3rd to 7th)  

---
Καλοκαιρινές διακοπές 2017  

---
Καλοκαιρινες Διακοπες 2016  

---
Διακοπές Πάσχα  

---